Jordbærdrøm – en god morgen smoothie

God og nærende morgen smoothieVi elsker at få smoothies til morgenmad herhjemme. Ofte har vi altså også lidt travlt, så det skal gerne være lidt nemt for børnene at nå deres morgenmad, ellers er den for nem at springe over. Så på dage hvor vi har lidt travlt laver jeg denne jordbærdrøm som smager himmelsk, mætter godt og indeholder en fin mængde næring.

Til 3 store glas skal du bruge:

4 dl skyr – 1 banan – 15 jordbær (gerne frosne, de giver både mest smag og farve) – 1/2 tsk. vaniljesukker (kan udelades) – 1,5 – 2 dl æblejuice. (alt efter hvor tynd du ønsker den)

Og ja det skal bare i blenderen og have et par minutter. Simpelt men godt. 🙂

De fine “glas” på billedet kan findes lige HER.

Skal du have dine smoothies med på farten kan jeg anbefale denne maskine (se den nedenfor) inkl. 2 beholdere til formålet – vi er SÅ glade for vores til de travle morgner 😉 74-6918

Del dette

Leave a comment

  1. Er det normal skyr, man skal bruge, eller kan man bruge vaniljeskyr, uden at det ødelægger det mere sunde over opskriften? 🙂

  2. Faldt over din hjemmeside, og ved godt det er er gammel indlæg. Men du skriver at frosne jordbær er bedst, men man skal da koge frosne frugter før de kan bruges?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *