Hytteost har fået lidt en revolution herhjemme. Efter i flere år nærmest at have været helt ude af mit køleskab, har jeg genfundet glæden ved denne lille proteinrige (ca. 11 g pr 100 g) spise.
Jeg har lige spist ovenstående til min morgenmad, med en gulerods/solsikke bolle – opskrift lige her en halv avokado og 125 gram hytteost rørt op med 5-6 radisser i tern – 1/2 tsk. tørrede ramsløg og smagt til med lidt salt og citronsaft.
Samme hytteostsalat (kalder man det, det?) smager også virkelig godt i sandwich fx sammen med et stykke skinke eller lignende. En rugbrøds mad med denne er nu heller ikke af vejen.
Hytteost har mange anvendelsesmuligheder, men i sig selv syntes jeg hytteost er lidt kedeligt, så jeg tilføjer altid lidt grøntsager/krydderurter. Og ellers bruger jeg det ofte som erstatning for æg i fx tærter og lignende.
Håber i får en skøn onsdag 🙂
Uha, det er også meget længe siden vi har spist hytteost herhjemme. Radiser i tern lyder som et godt miks 🙂
Smager så dejlig frisk 🙂