Madpakke med hjemmelavede kyllinge nuggets

hjemmelavet kylling nuggetsI dagens madpakker er der kommet gode hjemmelavede kylling nuggets med. En favorit hos os alle. Min ældste søn hørte engang at købe nuggets var lavet på store dele brusk, ben og vand og en meget lille del reel kylling kød. Siden har jeg så lavet dem selv, ellers spiser han dem hvert fald ikke :D. De er jo også meget nemme at lave heldigvis.

Jeg laver dem af kyllinge inderfilet, vendt i æg og en blanding af knust Kornflakes, rasp og lidt salt. Og stegt i flydende becel på panden. Man kan sagtens lave rigeligt og fryse dem ned til en hurtig gang mad en anden dag.

Dejlig torsdag til jer 🙂

 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.