Hurtig Hjemmefrokost

UdklipJeg er kæmpe avokado fan, og sådan en mad her til frokost er noget af det aller bedste, hvis i spørger mig. Hurtig og nem måde at få en sund frokost på. Ville ønske at den også gik i madkassen, men da kræver det lige at man tager avokadoen med hel og så bliver det ikke bare lige en af de hurtige mader børnene lige snupper. Men godt er det.

Drys fx lidt sesam på toppen for synets skyld, så er det luksus.. Avokado indeholder masser af de gode fedtstoffer, så er super god at spise vist i lige som jeg er endt op med at være lidt “fedt forskrækket” – for fedtstof skal til… 🙂

I aften skal vi have denne ret – altid nemt på de travle dage – fyld godt op med friske krydderurter i gryden jo flere jo bedre smag…

Dejlig onsdag til jer 🙂

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.