6 forskellige snacks til madpakken

madpakkesnacks

Så banker mandag og madpakkerne på igen, yay siger jeg! Elsker at lave de madpakker og fylde dem op med kærlige hilsener hjemmefra, i form af lækkerier som fx ovenstående.

Opskrifter : Kokos Müslibar her – Små mini snack pizzaer her – Rugbrøds snack med masser af smag her – Edamame bønner (eller grønne peanuts som mine børn kalder dem) her  –  Madpakke muffins med kartoffelmos her – Kyllinglår med sesam her.

Og et lille tip eller opfordring om man vil.. Børn i byen har igen sat gang i årets nomineringer, til blandt andet årets bedste blog (for børnefamilier) og syntes i at Sundemadpakker.dk fortjener en nominering så kan det gøres lige her. Man behøver kun nominere i de kategorier man har interesse for, og behøver ikke hverken tilføje mail eller navn.

Nu smutter jeg i køkkenet og bager en sund kage til eftermiddags kaffen og brød til madpakkerne, nyd jeres søndag 🙂

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.