En god start på dagen med Skyr, frisk frugt, chia og nødder

12920373_10153747457903800_5592132468357270302_nMorgenmad, noget jeg skriver oftere og oftere om. Dels fordi jeg selv forsøger at variere både børnenes og min egen morgenmad en del for tiden, da vi ofte har for vane at tage de hurtige / lette løsninger. Men havregryn, bliver altså bare kedeligt i længden, hvert fald for os.

Så min målsætning er at vi i løbet af en uge, skal have 3-4 forskellige slags morgenmad. Samtidigt er morgenmaden jo også utrolig vigtig, for hele dagen. Den skal mætte og give en god bund, indtil madpakken skal spises.

Vores morgenmad idag stod på sådan en dejlig anretning, med skyr blendet op med friske jordbær, vanilie og toppet med banan i tern, mandelsplitter, et lille drys chiafrø og kokos flager. Det mætter så fint og giver en god bund for både børnene og jeg selv.

Hvad spiser i mon til morgenmaden ? 🙂

 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.