6 x Sund Morgenmad

morgenmad

 

Alle morgner byder på frugt i en eller anden form hos os, det viser billederne også. Det er simpelthen bare ikke nogen rigtig morgen uden frugt eller grøntsager. I aftes sad jeg lige og opdaterede kategorierne her på bloggen, fordi jeg gerne vil gøre det lidt mere i netop denne kategori morgenmad. Der faldt jeg over flere gamle opskrifter, med flere år på bagen, hvilket tæller de 4 af dem jeg har valgt til indlægget her.  De to lyserøde af slagsen er nyere fra de sidste par uger.

Kold grød som er vist nederst til venstre, har jeg ikke lavet i hvert fald et år, den må jeg snarest lave igen, smager jo så godt og er super nemt om morgnen bare at tage det ud af køleskabet allerede anrettet og klar til at spise – opskriften finder du her.

Øverst til venstre er det tidsrøveren, som helt klart er en lørdagsting herhjemme, den slags kreativitet sker sjældent en hverdags morgen her 😉 Ideen kan du læse mere om her. I midten øverst finder du vores nuværende favorit jordbærdrømmen som smager himmelsk, opskrift lige her. Midt nederst er det ninjaen, en grov bolle med diverse tilbehør, ideen finder du her.

Pandekagerne øverst til højre, er jo også en klassiker. En klassiker som jeg oftest kun når i weekenderne, men de kan nu også sagtens laves i stakkevis, opbevares i køleskab/fryser så man har lige travle dage. De er også gode og sunde til madpakken, opskrift lige her. Sidst men ikke mindst er der opskriften jeg delte med jer i går, en skål med skyr blendet op med jordbær mm. opskriften finder ud her.

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.