Kokostoppe uden raffineret sukker & smør

_2

Jeg elsker kokostoppe / makroner men den variant jeg plejer, at få serveret hos min mormor, er spækket med smør og sukker. Disse er helt uden mel, uden raffineret sukker og uden smør. Med naturlig sødme.

Til ca. 15 kokostoppe skal du bruge:

150 gram dadler uden sten (eller banan) – 2 æg (M/L) – 1 tsk vanilje – 220 gram kokosmel og evt. lidt kokosflager hvis du gerne vil have lidt bid i.

Jeg bruger lige så ofte banan som dadler til disse, så der vælger du selv hvad du mest er til.

Sådan gør du: 

Blend dadler (eller banan) med æg og vanilje til det er en ensartet masse (lidt grynet må den gerne være), bland sammen med kokosmel og stil massen i køleskabet en lille time. Form dine toppe (eller kugler som mine vidst mere er blevet til:D) Bag i forvarmet ovn ved 170 grader til de er gyldne ca. 10 minutter.

Jeg har dyppet dem i lidt smeltet chokolade, men det behøver man absolut ikke. Opbevares i lufttæt bøtte._11

Del dette

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.