Kiwibooster / Smoothie

kiwibooster

På en eller anden måde er jeg pludseligt endt op med 30 kiwier i mit køleskab… Mig og gode tilbud, åh det kan nemt stikke helt af, især på grønt og frugt… Så nu skal der altså bruges kiwier i massevis henover weekenden. Idag lavede jeg en rigtig kiwi booster til at starte dagen på.

Kiwi er en super-food som indeholder mange vitaminer og andet godt. Fx er den rig på magnesium som jo skulle have en positiv effekt på de som lider af hovedpine, og søvnproblemer så der skulle kun komme godt ud af at spise masser af kiwier.

Min kiwi booster ca. 1/2 liter indeholder: 

1 dl ren æblejuice – 4 kiwier med skræl (skrællen er fyldt med gode kostfibre) – 1 dl skyr og 1 tsk vanilje.

Skær lige enderne af kiwien men ellers bare op i blenderen med det hele i nogle minutter til du syntes den er helt ensartet. Syntes du den er for skarp i smagen / konsistensen kan du tilføje en banan så er den både sødere og mere rund i smagen 🙂

Håber i får en dejlig fredag & Weekend <3

Del dette

Leave a comment

  1. Nøj det lyder og ser lækkert ud! Har helt glemt kiwi kunne være en del af en smoothie eller juice. Det skal prøves 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.