Nødder, superfoods & tørret frugt til madpakken og hjemmebag mm.

Vi bruger oceaner af nødder herhjemme, det har i helt sikkert bemærket i mine opskrifter. Dels er nødder jo sunde, de mætter og indeholder gode vitaminer. De kan også stille “den søde snack trang” og lige give en bund imellem måltider.

Jeg har tidligere nævnt at mine børn altid har nødder med i deres madpakker, ligesom i kan se på mine morgenmadsindlæg, at der altid er nødder tilstede der også. For os er nødder lidt en slags “sukker” altså en form for sødme hvis i forstår?! 🙂

Nødder kan godt være lidt af en udskrivning, hvis man går og køber de små poser i supermarkeder, de indeholder stort set ingen og de er sjældent særligt friske. Jeg har tidligere altid købt dem hos en grønthandler, men da der er 50 km til den nærmeste, er det altså også lidt omstændelig. Så jeg nyder at de nu kan bestilles online og blive leveret lige til døren i storkøb / den mængde man har behov for, dejligt friske og til gode priser.

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.