Sunde pistaciekugler

_pi1 De her pistaciekugler smager virkelig syndigt, dog uden at være det. Deres smukke farve og gode smag gør dem særdeles indbydende både i slik skålen og i madkassen. Den simple opskrift får du lige her.

Til ca. 12 stk skal du bruge:

10  tørrede dadler (uden sten) – 1, 5 dl  pistiacienødder- 2 spsk. peanutbutter

Fremgangsmåde:

Kom alle ingredienser i en foodprocessor (alternativt en almindelig blender) eller lav mindre portion og kom det i en mini hakker. Når det hele er helt smuldret, hælder du det i en skål og presser massen godt sammen, er den svær at få æltet til en klump kan du tilføje flere dadler til massen. Form ca. 12 kugler af massen.

Opbevares på køl i lufttæt emballage._pistacie

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.