Snack box til skriftlige eksamner

_2Min datter har termins prøver hele denne uge, så det er 4 dage i træk med dyb koncentration fra kl. 8-11/12. Morgenmaden er vigtigere end nogensinde og madpakken ligeså. For en god bund er vigtig for, at kunne holde sig igang, det værste der næsten kan ske under en eksamen, er at følte sult og gå sukkerkold, for så ryger koncentrationen prompte.

Hendes madpakke indeholder faktisk kun snacks, ikke noget med fedtede sandwich eller rugbrødsmadder, for der er simpelthen ikke tid til, at sidde med den slags og tilmed risikere at det hele havner i computeren eller skøddet. Så jeg har gjort det så nemt for hende som muligt. Lavet en stor bøtte med forskelligt udskåret frugt og grønt, i denne er der 2 kiwier, 1 appelsin og 1 gulerod. I den anden bøtte er de tørre ting en lille håndfuld cashew- og paranødder, og vores hjemmelavede müslibar til at stille sukkertrangen med. Og sidst men ikke mindst lidt pølse.

Helt simpelt, men hun har faktisk været super begejstret for de her snack bøtter de dage der er gået fordi det er nemt for hende, ikke sviner, ikke larmer og ja, bare lige til at gå til…:-)

Udover maden har hun selvfølgelig et par vandflasker med også…_1

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.