Nemme hverdagsretter : Bønnepasta & grønt guf

_1De sidste par dage er jeg kommet rigtig sent hjem, så tiden til de store aftensmads forberedelser har ikke rigtigt været der. I dag blev det til denne tallerken, fyldt med lækre sager. Sådan en omgang “hvad har vi i køleskabet” får vi ret tit, det er nemt, hurtigt, sundt og en favorit hos alle.

Det eneste jeg ny lavede var bønne pastaen, smager så skøn. Har købt den i netto, tror ikke det er en fast vare, men de havde hvert fald flere forskellige varianter. Ved også de har nogle i coop. Fyldt med proteiner og masser af gode fibre. Serverede det sammen med avokado, kikærter (fra dåse), peberfrugt, lidt frisk basilikum og kold kogt skinke.

Denne ret, kunne også sagtens gøre det ud for en frokost / madpakke som er fyldt med dejlige farver og sunde sager.

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.