Langtidsbagte cherrytomater

langtidsbagte CherrytomaterCherrytomater kan man til tider komme i nærheden af til ret billige penge, både med og uden Ø mærket. De er i sig oplagte som madpakkegrønt, til fyld i salater, sandwich og lignende. Men de her langtidsbagte cherrytomater, slår altså det hele med flere længder. De kan bages på flere måder, alt efter hvad du lige har i tankerne, at de skal bruges til. Her får du ideen.

Brug fx 250 g eller 500 g cherrytomater, skær dem over i halve og kom dem på bagepapir med skindet ned af. Spray eller pensel dem med en god olie, drys lidt salt, tørret basilikum, hvidløgs pulver eller anden krydderi over. Med andre ord, brug dine favorit krydderier :-).

Bag dem ved 100 grader i 2-3 timer hvis du skal bruge dem i en frisk salat/sandwich indenfor de næste 3-4 dage. Eller bag dem ved 100 grader i 4-5 timer og put dem på glas og hæld over med lidt olie, så holder de i flere uger og kan bruges løbende til salater, som tilbehør, i sandwich og lignende.

Personligt er jeg mest til dem der er bagt 2-3 timer, så jeg laver altid en hel bageplade fuld og tager halvdelen ud efter et par timer og lader resten bage længere.

Her de næste par dage kommer der et par madpakkeideer / aftensmads ideer hvor de langtidsbagte cherrytomater indgår, så gå endeligt i gang med bagningen ;)..

Hav en dejlig dag 🙂

 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.