Madpakke med 3 retter & Tilbehør

_kødfri_madpakke_ideEn 3 retters menu til madpakken, kan vi vel næsten kalde dette. Hvert fald blev denne madpakke medbragt i 3 bøtter og med et stykke madpapir omkring spydene. Madpakken er både brød og kødfri, sådanne dage har vi indimellem, men det kunne nemt tilføjes med fx en gnavebolle lidt kød i fx salaten. Fx. lidt kylling, skinke eller måske en frikadelle som tilbehør, eller sat på spyd sammen med agurk og tomat.

– Salaten er en frisk kartoffelsalat, med lidt kogte nye små kartofler (der kan man tage resterne fra aftensmaden), grøn salat, lidt fint skåret rødløg, cherry tomat og agurk, der er kommet et par dråber olie i salaten også.

– Yoghurten med lidt havregryn, mandelsplitter og pekannød er bare helt almindelig A-38 rørt med en lille smule vaniljepulver.

– Frugtskålen er med et æble og en kiwi.

En i virkeligheden meget simpel madpakke, som er god til både børn og voksne.

Denne kartoffelsalat spiser vi også ofte som tilbehør til aftensmaden, til grill om sommeren og bare til frokost hjemme.

 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.