Ideer til morgenmaden

Morgenmads_ideerLigesom jeg går op i og elsker at lave sunde madpakker. Så elsker jeg også både, at spise og lave sund morgenmad. Jeg har nemlig ikke altid været så godt til at få spist min morgenmad. Men jeg mærker en tydelig forskel i mit aktivitetsniveau og generelle overskud når jeg spiser det. Så nu er det langt om længe blevet en vane for mig, at få spist et godt morgenmadsmåltid, som mætter længe og som også er sundt.

Mine børn har heller ikke altid været vilde med at spise morgenmad, slet ikke på de der morgner hvor man har lidt mere travlt end normalt ;). Men bruger jeg lige de der 5 minutter ekstra på morgenmaden, så har de både lyst til at spise og bliver meget glade for det.

Mine ideer til morgenmaden, deler jeg selvfølgelig også her på bloggen indimellem, men primært er det på min instagram @sundemadpakker hvor jeg oftest deler de ideer, faktisk næsten dagligt. På min instagram kan du også finde små lette opskrifter på smoothies “velkommen hjem / eftermiddags mad” og billeder af de færdige madpakker som ikke så ofte bliver vist her på bloggen, hvor det mere er opskrifterne alene jeg får vist jer.

Så kom endelig forbi på min instagram @sundemadpakker

Har du ikke selv instagram kan du se det hele via browser her

og så vil jeg ønske jer alle en fantastisk pinseferie <3

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.