Dagens hurtige sunde madpakke

Dagens_madpakke_inspiration_ideer_sundemadpakker_

Vores dag startede helt skævt, med at komme alt, alt for sent op. Sådanne dage behøver vi absolut ikke flere af, omend det var en dejlig morgen alligevel, men sommerferien, åh vi glæder os ;).

Dagens madpakke til yngstebarnet (0. klasse) blev sådan en her. Hurtig at lave, men ser ud af så meget mere end det jo egentlig er. Farvespillet er i orden, en rigtig vigtig ting med madpakker, fordi farver giver lyst til at spise, giver smil og glæde.

Der kun de 2 halve med pålæg, en finhakket skinkesalat (fra K-salat) og så er der ellers agurk og cherry tomat skiver som han selv kan putte på det andet rugbrød, eller vælge og bruge det hele som gnave lækkerier. Søde jordbær, en fersken og en skoleagurk og lidt vindruer på bambus spyd for hyggens skyld.

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.