Simpel pastasalat & rugbrødssandwich

UdklipEn pastasalat hitter altid i madkassen, og til især børn er der ingen grund til at putte alt for meget forskelligt i. Nøjes med at put de ting i, du ved de vil elske og nemt kan spise. Man kan med fordel lave den direkte i madkassen, så er det nemt at lave forskellige salater til alle.

Denne pastasalat er bare med en rest grøntsags pasta, lidt agurk og et æg.

En rugbrødssandwich er også et nemt madpakkehit. I stedet for den klassiske klapsammen med levpostej er denne smurt med smørreost naturel (philidelphia light) og fyldt op med agurk og tomatskiver. Og kommet i en lille papirspose (kan købes i søstrene grene).

Find andre nemme madpakke hits lige her & inspiration til madpakke snacks lige her

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.