Små overraskelser i madkassen er altid en god ide..

hygge_i_madkassen_overraskelserNoget af det jeg elsker aller mest ved at lave madpakker. Er at overraske. At få smil frem på mine børns læber. For selvom jeg ikke selv ser det, så ved jeg bare det sker. Jeg ved på samme måde også, på hvilke dage de ikke smiler når de åbner madkassen. Som min yngste helt sikkert ikke gjorde lige igår, fordi hans madpakke blev lavet sådan med det ene ben ude af døren, fordi vi kom lige sent nok op. Så lige igår var det altså totalt kedelige rugbrødsmadder og alt jeg kunne overskue var at skære et æble ud… stakkels barn… Haha.. jeg tror han overlever fint, når det en sjælden gang sker. Det er nok mere min mor-samvittighed der gnaver pænt meget ;)…

Klistermærker med fine figurer til de små eller tekst til de lidt større børn (eller din bedre halvdel) som mestre den slags, er bare altid et hit. Det giver noget liv i madkassen. Dem på billedet er fra søstrene grene, de har altid en masse forskellige ark at vælge mellem, til de der 6-7 kroner.

Man kan også finde en masse fine klistermærker beregnet til madpakkerne på etsy  både nogle til print selv og nogle du kan bestille og få tilsendt, som en masse kreative mennesker sidder og laver. Priserne variere meget, men de er til gengæld også meget personlige og fine.

Bruger i også den slags i madpakkerne?

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.