Sommer madpakker med grønt og friske bær

sommer_madpakker_pålæg_sundtJeg elsker den her årstid, hvor supermarkedet bugner med lækkert frugt og grønt. Om efteråret/vinteren kan det meget nemt blive lidt det samme og samme dag efter dag. Hvert fald når man bor her lidt ude på landet, hvor der ikke er det store udvalg af butikker ;). Så madpakkerne lige nu, er et sandt farveorgie med dejlige madder.

Rugbrøddet smøre jeg med lidt philadelphia light og så kommer jeg ellers bare bær eller grønt på. Som her hvor jeg har brugt jordbær, blåbær og sukkerærter.

Sådan en pakke naturel smørreost har jeg altid stående, for det kan redde enhver madpakke. Når man lige havde glemt at købe kødpålæg etc. Madderne her er også oplagt til morgenmaden, eller når der kommer gæster til frokost på en varm sommerdag.

Den færdige madpakke kan i se nedenfor. Udover de 3 farverige madder, kom der lidt små frikadeller på spyd og et par friske abrikoser med.
madpakke_ideer

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.