Brombær protein smoothie

13407466_1072469209466462_419661309_n En af mine favorit smoothies er denne med brombær og ekstra meget protein. Særligt her om sommeren syntes jeg det kan være rigtigt svært at få spist nok. Når det er varmt, så magter jeg virkelig ikke altid at stå i køkkenet og lave det ene og det andet. Men det er vigtigt at få spist alle måltider og mellemmåltider.

Smoothies er i mange henseender lidt som at få sig en dejlig læskende is, så på den måde vinder smoothies altså ofte, når jeg skal spise i sommervarmen.

Jeg laver hver uge små poser med frisk frugt og bær som passer til lige at lave smoothies af, og kommer dem i fryseren så er det super nemt, når det skal gå stærkt.

Til ca. 1/2 liter brombær protein smoothie skal du bruge:

 • 5 brombær
 • 5 jordbær
 • 1/2 banan
 • 1 dl skyr
 • 2 dl frugtjuice (jeg bruger hvad jeg har om det er æble eller appelsin gør ikke den store forskel)
 • 2 tsk vanilje protein pulver

Kom det hele i blenderen og lad den køre et par minutter. Både brombær, jordbær og banan i skiver har jeg haft i fryseren, så den er dejlig kold når der skal drikkes.

 
13451057_1072469212799795_1168421193_n

Del dette

Leave a comment

 1. Mums den smoothie ser lækker ud 😛 Jeg drikker en hjemmelavet smoothie hver morgen og dropper faktisk juicen og laver den blot med skyr, frosne bær og ligesom dig proteinpulver med smag. Det er nemt og meget lækkert.

  Har du en opskrift på bollerne? De ser virkelig lækre ud.

  Jeg er kun netop begyndt at følge din blog, så beklager hvis opskriften har været slået op utallige gange ☺️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *