Spicey Grøntsags stykker

_051De her grøntsags stykker er en “storebror” til de populære grøntsags muffins jeg har lavet opskrift på til jer her. De her er spicey og lidt grovere. Mine store børn elsker dem, og de udgør en god overraskelse hvad enten det er til aftensmaden eller i madpakken.

Til 6 stk af denne str. skal du bruge følgende :

4 æg, 2 håndfuld rosenkål skåret i små tern, 1/2 squash skåret i små tern, 1 stor gulerod skåret i små tern, 1 tsk salt, 1,5 tsk stærk chili sauce (jeg bruger piri-piri sauce) evt. reven cheddar ost til toppen.

Sådan gør du:

Rør æggene sammen med salt og chili sauce. Kom alt undtagen osten i og rør det hele godt sammen, fyld det i dine forme og kom evt. ost på toppen.

Bag dem i ovnen i forvarmet ovn på 180 grader (varmluft) i ca. 15. minutter, til de er gyldne på toppen.  Jeg har brugt en tefal form med plads til 10 af denne slags, du kan også bare bruge en muffins form etc. (husk at smør den først)

I madpakken kan de bare spises som de er kolde, eller de kan fx skæres i tern og kommes i pitabrød sammen med lidt frisk salat, eller lun dem i micro ovn et kort øjeblik.

_053

Del dette

Leave a comment

    • Hej Eva

      Det kan de godt, men når de så tages op igen, skal de lige have 5 minutter i en varm ovn for at blive sprøde igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.