Smoothie Softice – på 2 minutter

smoothie soft iceSå landede sommeren også i Danmark, hvor er det fantastisk. Bedre sent end aldrig ikke? Idag vil jeg dele dette lille nemme tip med jer. Nemlig smoothie softice, det er hurtigt, smager skønt og børnene vil uden tvivl elske dig for det.

Sådan gør du til 1-2 portioner:

Tag 1/2 – 1 dl skyr (alt efter hvor tynd du ønsker den), 1.5 dl frossen frugt – blend frugten og bland med skyr og vupti så har du en softice smoothie.

Du kan evt. tilføje lidt vaniljesukker hvis det skal være mere sødt, ellers bare sørg for at banan er en del af den frosne frugt, så er der fint med naturlig sødme.

Du kan med fordel lave små poser / bøtter med blandet frossen frugt til fryseren, på den måde er du altid klar til at serverer en sund omgang is til børnene.

Lav fx disse blandinger:

  • Jordbær, banan, æble
  • Jordbær, papaya, banan
  • Hindbær, mynte, æble
  • Vandmelon, blåbær, mynte
  • Brombær, honningmelon, banan
  • Avokado, hindbær/jordbær

På billedet har jeg brugt 1 dl skyr, den nåede lige at smelte lidt inden jeg fik taget et billede, men stadig så tyk at den skal spises med ske. Alternativt, kan du bare lave dine smoothie softice ved at fryse din smoothie ned, røre rundt i den løbende og efter et par timer er den i softice konsistens.

Du kan finde inspiration til andre varianter af smoothies HER – eller hvad med en god ISTE til at slukke tørsten på ? Som samtidigt også booster din sundhed – find opskriften lige HER.

Dejlig varm sommerdag til dig 🙂

softice hjemmelavet

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.