Dagens madpakke – på 2 forskellige måder

collageRigtig mange børn (især mindre) spiser kun deres madpakke, hvis der er de samme få favoritter med dag efter dag. Sådan er det bare og det vigtigste er nu engang, at maden bliver spist. At de kommer hjem med en urørt madpakke, fordi vi forældre lige skulle udfordre deres smagsløg dur ikke. Så på det her punkt er min holdning helt klar, hellere det samme hver dag, end ingen mad. Vi kender jo hver især vores børn så godt, at vi ved præcis hvor langt vi kan gå med de madudfordringer :-).

De to madpakker i ser ovenfor indeholder præcis det samme, men er blot anrettet på to forskellige måder. Det kan selvfølgelig være forskelligt fra barn til barn, men jeg er næsten 100 % sikker på at langt de fleste børn, vil syntes det er rigtig hyggeligt bare indimellem at have en madpakke med, anrettet lidt anderledes end “det vi plejer”.

Madpakken indeholder:

Rugbrød med spegepølse

Agurk

Vandmelon

Kiwi

Æble

Nødder & Rosiner – find godt tip til indkøb af nødder til madpakkerne her

Produkter:

Madkassen er fra Yummii Yummii

Sugerør, brugt som pind på vandmelon – find lignende her

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.