Easy dinner – en lækker måltidssalat, perfekt til aften & madpakke

måltidssalat til madpakken
Mine egne madpakker, hvad enten det er dem jeg spiser til frokost hjemme, på cafe eller job er stort set altid salat i en eller anden form. Så skal jeg selv lave egen madpakke, er det salat. Spiser jeg ude til frokost er det også salat. Jeg elsker måltidssalater, langt mere end salater der kun skal agere tilbehør. Som regel har vi også altid en måltidssalat med, på den ugentlige madplan. Det er jo super nemt at lave, og samtidigt kan man få opvejet lidt for de grøntsager man måske ikke lige fik lavet de andre dage i ugen.

Denne salat fungere super godt til både frokost (evt. i madkassen) og som aftensmad. Da den mætter godt og samtidigt indeholder godt med proteiner.

Jeg servere altid måltidssalater direkte på tallerkener til familien, så det er anrettet indbydende og lige til at gå til.

Det tager mig sjældent mere end 10 minutter at lave aftensmad de dage vi får denne slags. Så ja super oplagt til travle dage. Er der mindre børn i familien, som ikke er så vanvittig glade for alt det grønne, så lav en lidt anderledes tallerken til dem. Med de “grønne ting” i på forhånd ved de kan lide, lidt af det de ikke er så glade for (så de lærer det at kende), og så giv dem et stykke rugbrød ved siden af, så er alle glade. 🙂

Denne salat består af:

Frisk broccoli i små buketter – cherry tomater – fetaost – spirer – kogte æg og en god skinke skåret i mindre stykker.

Vist ikke jeg har skinke i køleskabet jeg selv har kogt, så køber jeg den lidt dyre pålæg skinke som fungere super fint til dette.

Dressing er ikke et must. Men hvis i lige som os gerne vil have det element med også, så er en helt almindelig cremefraiche dressing, med krydderurter oplagt til denne salat.

Mangler du flere ideer til salater – kan du finde et udvalg lige her

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.