Easy dinner: Spaghetti Carbonara

spaghetti carbonara opskriftI dag vil jeg dele endnu et forslag til Easy dinner med jer. Nemlig på spaghetti Carbonara, min yngste søns livret. Da den er både hurtig og nem at lave. Og tilmed budgetvenlig, så er livretten altså ret ofte på madplanen herhjemme, hvilket minder mig om, at jeg da vist snart skal igang med at dele mine madplaner med jer igen.

Til 4 personer skal du bruge:

  • 3-400 g spaghetti
  • 1 pakke (ca. 10-12 stk) små kyllingpølser (pølsehorns størrelse) alternativt 5-6 alm. pølser
  • 1 pakke bacontern
  • 1,5-2 dl fløde
  • En lille klat smør
  • 1 stort æg (eller 2 små)
  • Revet Parmesanost til topping, mængden er op til dig 😉
  • Evt. lidt friske krydderurter

Fremgangsmåde:

  1. Skær pølserne ud i små skiver
  2. Sæt din spaghetti over – følg pakkens anvisninger
  3. Kom smør på en pande og steg bacon samt pølser derpå
  4. Når pølser og bacon er færdig stegt tilføjer du fløde, rør rundt til fløden lige får fat i kødet.
  5. Tilføj dine æg, rør hurtigt rundt og tag undervejs panden af varmen. Når ægget er rørt ud og har sat sig med køddet er det færdigt.

Du kan enten servere spaghetti og resten hver for sig, eller du kan blande spaghetti og kød inden servering. Jeg servere det altid hver for sig, så alle får de mængder de bedst kan lide i blandingen.

Server med revet parmesan og evt. friske krydderurter.

Tager ca. 15 minutter at lave 🙂

 

Del dette

Leave a comment

    • Tænker du krydderurter? For så er det lige hvad jeg har ved hånden, så meget forskelligt. Ellers spiser vi bare lidt gnavegrønt til, eller en rest salat hvis der er fra dagen før 🙂

Skriv et svar til Sunde Madpakker Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.