18 forskellige snacks til madpakken + opskrift på kikærte snack

snacks til madpakken

Snacks til madpakken!

Der findes SÅ mange forskellige friske snack der er lige til at komme direkte i madkassen. Jeg giver jer her de første 18 ideer. Mange af dem, har i garanteret i køleskab, skabe og skuffer men tænker ikke lige over at komme det i madkassen. Jeg har samlet en liste på indtil videre 114 forskellige snacks (som vi alle har i skabene fra tid til anden) så jeg vil løbende dele dem med jer på bloggen. I dag får i de første 18 ideer.

Mini fiskefrikadeller – gulerødder – sukkerærter – ost i tern – bagte kikærter – Klementiner – vindruer – rosiner – mandler.

Opskrift på bagte krydret kikærter :

1 dåse kikærter (klar til brug/spisning) – 1 tsk olie – 1/4 tsk  salt og 1/2 tsk paprika.

Kom olie, salt og paprika i en frysepose, tilsæt alle kikærter og ryst godt, til olie har fordelt sig på alle kikærter.

Kom i ovnen ved 200 grader ca. 20 min. madpakke snacksBlommer – tomat – agurk – saltkringler – solsikkekerner – nuggets – yoghurt med topping – tapas pølse – rugbrøds chips.

Yoghurt med topping, kan du komme i en lille bøtte med tætsluttende låg – af topping kan du lave denne lækre raw topping.  Nuggets kan du lave med denne opskrift  og rugbrødschips er der opskrift på her.

Hvis der er plads i madkassen, så lav lidt lækkerier i den her slags små muffinsforme, det ser så indbydende ud og de fås i mange forskellige farver. De kan sagtens bruges flere dage, når det er tørre ting der har været i dem.

 

 

 

 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.