Lækre pizzatwisters til weekenden

Der er noget helt særligt over fredage, hjemme hos os handler det uden tvivl om udsigten til to dage hvor vi kan sove længe. Vi elsker at sove længe, mine børn gør hvert fald. Jeg har vist nået den alder, hvor selvom muligheden er der, så vågner jeg alligevel alt for tidligt, som i senest klokken 8. Men det er absolut heller ikke helt tosset at kunne nyde sin morgenkaffe i fred og ro, uden stress over alt det man skal nå inden vi skal ud af døren. Så weekenden er altid kærkommen hos os. Weekenden er også der hvor vi får bagt lidt ekstra til hygge og kommende uges madpakker. I denne weekend har jeg planer om at få bagt en ordentlig omgang af de her lækre pizzatwisters, så der både er til en nem frokost imorgen og lidt til fryseren.

I har nok bemærket at jeg ikke er helt så aktiv en blogger for tiden, som førhen. Men jeg er desværre stress ramt, sådan en rigtig slem omgang, så overskuddet er minimalt, men jeg vil forsøge så småt at komme lidt igang igen. Jeg håber hvert fald snart, at jeg igen kan se overfladen og ikke kun bunden, for der har jeg siddet fast alt for længe…<3

Håber i får en helt igennem vidunderlig weekend.

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.