Minitærter til madpakken

052Tærter er udover en dejlig omgang aftensmad også særdeles velegnet til madpakker, her kan du enten bruge rester fra aftensmaden. Eller du kan lave tærterne i mini størrelse, så alle i familien kan få sine egne favoritgrøntsager og evt. kød i tærten.

Når jeg laver tærter til madpakken, så laver jeg dejen og fordeler den i formene. Dernæst laver jeg en omgang æggemasse. Så kommer jeg forskelligt grønt og kød på dejen og hælder æggemasse over så det lige når kanten.

Ovenfor har i en lille tærte med pølser, hvor der bare er slået et helt æg ud oveni. Så altså lavet meget hurtigt og simpelt, men smager helt vildt godt. De er også gode til brunch. Opskriften får du her.

11

Her ovenfor er det igen en meget simpel madpakketærte, hvor der er pølser i skiver og masser af broccoli som overhældes med æggemasse, opskriften finder du her

23023456_10155412926828800_1539257497_nHer har vi en tærte med skinke og grøntsager – opskriften får du her

2-1-680x907

Sidst men ikke mindst den knap så sunde tærte, men en hyggelig frokost i weekenden kan den jo bruges til for den smager altså lidt for godt til at lade være. Det er simpelthen en “cheeseburger” tærte – opskriften finder du her

Hvis du laver den samme mængde tærtedej du plejer til en stor tærte, så passer det i mængden også til at lave 6 små tærter. De små tærter er oplagte til madpakkerne, de kan jo fyldes med børnenes favoritgrøntsager og krydres så det passer til den enkelte, på den måde kan du nemt lave 6 hurtige forskellige tærter, så alle bliver glade.

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.