Æggepandekage med spinat – Til en god frokost

Sad lige og gennemgik mine billeder fra de sidste par dage og faldt over de her, af min frokost igår. Æggepandekage med forskelligt fyld. Det kunne jeg godt ende med at spise, igen idag. Det er nemt, smager godt og er sundt. Så bliver det ikke bedre. Opskriften / ideen får du her.

Til en æggepandekage skal du bruge 2 æg, pisker dem godt sammen og tilføjer en lille håndfuld spinatblade. Du kan også komme forskellige krydderier i, men det er ikke nødvendigt.

Varmer en pande godt op, kommer lidt olie eller smør på panden. Hælder æggemassen på panden og giver den ca. 3 minutter på hver side. Top den med forskelligt grønt og lidt tun.

I madpakken kan man bruge æggepandekagen som en wrap, fylde den og rulle den godt sammen. Komme madpapir om den og skære den over i 2.

Du kan også prøve at lave disse æggemuffins med kylling og grønt – de er også super lækre både til frokost, aften og madpakke. 
opskrift_æggepandekage

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.