Sprød salat med kål & en børnevenlig salat

Idag var mini (min søn på 9 år) og jeg alene hjemme, de store teenagere spiste andre steder. Så jeg tænkte det var den oplagte mulighed for en omgang easy dinner. Jeg spurgte mini hvad han havde lyst til og han svarede prompte salat og kødboller (aka mini frikadeller). Jeg har ikke den store trang til kød, derfor valgte jeg i dagens anledning en helt simpel grov salat med masser af kål til mig selv. I får de nemme opskrifter nedenfor. salat med kål

Salat med kål:

Fint snittet rød og hvidkål, samt hakket persille (kan købes som en færdig blandet snitsalat i de fleste supermarkeder). Jeg tilføjede blot vindruer skåret i halve, samt en pære skåret i tern.

Jeg spiste den helt rå som på billedet. Skulle den fx bruges som tilbehør til grill, ville jeg tilføje lidt god olie i salaten, samt feta i tern og toppe med ristede kerner.

salat til børn

Den mere børnevenlige salat:

Babyspinat, agurk, cherrytomat, majs, feta, rødløg og bønnespirer og en håndfuld kødboller. Det kunne fx også have været falafler.

Nu vil jeg hoppe i køkkenet og bage lidt lækkert brød til madpakkerne imorgen.. Dejlig aften til dig

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.