Første skoledag – Madpakkernes tilbagekomst

I dag starter børn over hele landet i skole efter en lang og velfortjent ferie. Nogen børn har endda første skoledag. Det kan vi godt se på trafikken her på Sundemadpakker.dk. I går var en af de travleste dage i lang tid og det skyldes selvfølgelig, at mange mangler inspiration til den gode madpakke. Alle skolebørn fortjener selvfølgelig den bedste mulige madpakke – også mine børn. Og ja, jeg har også en purk, der har første skoledag i dag. Faktisk har jeg også første skoledag her på Sunde Madpakker. Da dette både er det første indlæg efter vi har overtaget siden og den første gang nogensinde, jeg virkelig har grublet over madpakker, så kan jeg lige så godt tone rent flag. Mine madpakke-skills er helt til rotterne.

Det kan I måske også se på den madpakke, som min søn har fået med. Banan, agurk og rugbrød. Præcis som da jeg gik i skole. Intet har forandret sig i madpakken eller i mit hoved. Min forestilling om en madpakke er en flad klapsammen, lidt frugt og grønt. Hvis man er vild, så en frugtstang eller en kiks. Når jeg grubler over det, så kan jeg godt forstå, hvorfor Sunde Madpakker har en berettigelse, for jeg ville dælme være træt af det, hvis det var den eneste menu, min kantinedame kunne finde ud af at sætte sammen. Hvis jeg hver eneste dag klokken 12:00 skulle pakke en leverdreng ud af sølvpapir, mens dunsten af lun madpakke lifligt kunne pirre mine smagsløg. Jeg ville hurtigt tabe appetitten.

Jeg håber, at I har bedre skills end jeg har, så jeres børn ikke skal plages med den samme rugbrødsmad dag ud og dag ind. Og så LOVER jeg, at jeg nok skal blive bedre. I løbet af de næste måneder vil jeg gøre mit ypperste for at forbedre mig, men i dag får I min servering råt for usødet. Billedet er fra sønnens første skolemadpakke.

Nu tænker du måske, hvorfor det er mig, der skal skrive noget på denne side? Det gør jeg, fordi Forlaget DreamLitt har overtaget bloggen og fremadrettet skal sørge for, at du stadig kan blive inspireret til at lave sunde madpakker. Det er mig, der skal koordinere teksterne, og jeg vil ved denne lejlighed gerne invitere alle til at deltage i idéudvekslingen. Har du en opskrift eller en idé, og kan sætte ord sammen og tage et billede, så er du velkommen til at tage fat i mig på vores Facebook-side.

Jeg har allerede et par idéer på tegnebrættet, men indtil det sker, så ønsker jeg dig god vind med madpakkerne og krydser fingre for, at de fleste skolebørn har mere madpakkeinspirerende forældre end min søn.

/Jakob

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.