Godt nytår

_086Håber i alle er kommet rigtig godt ind i det nye år, tiden er fløjet afsted hele december og snart er det igen hverdag og tid til madpakker, faktisk glæder jeg mig. Ikke til at skulle tidligt op, men til at overraske mine børn med nye sunde lækkerier i madpakkerne og ligeså at dele mine ideer med jer herinde.

Tak for jeres store og fantastiske modtagelse af bloggen her, det har været overvældende og en fantastisk respons fra jer, 1000 tak for det. I 2014 vil jeg udover madpakkerne også dele nogle flere lette aftensmads retter med jer, for vil jo gerne skrive herinde ofte, men det er ikke lige hver dag jeg har en ny ide til madpakkerne, så en kombination af det hele syntes jeg er godt.

I 2014 vil jeg selv forsøge at leve 100 % uden tilsat sukker, ikke fordi jeg vil til at være “hys” omkring sukker, men fordi jeg kan mærke min krop ikke har godt af det, jeg bliver simpelthen syg i hele kroppen af sukker indtag og det gør også at jeg vil finde på nogle flere opskrifter og lidt anderledes end dem jeg normalt deler herinde som ofte henvender sig til børn som primær.

Men hvert fald et rigtig godt nytår til jer alle og tak fordi i læser med, det betyder alverden <3

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.