En snemand af æg til frokost..

 photo _007_zps234f3282.jpgNår vi nu desværre ikke får nogen hvid jul, så kan vi jo passende lave små fine snemænd af æg til julebordet. Min yngste på 4 år har også haft dem med i madkassen flere gange her i December, de er ret hyggelige og lette at lave..

 photo _004_zpsd022a152.jpg
Dette skal du bruge til en snemand:

1 æg i str. m/l, 1 æg i str. s, 5 peberkorn, 2 skiver gulerod og en lille trekant til næsen, samt en grillspyd.

Fremgangsmåde:

Kog æggene, pil dem og skær en skive af bunden på begge æg så de kan stå. Sæt en stor og en lille skive skrællet gulerod på spydet og stik spydet ned igennem de 2 æg. Lav 2 små huller (eventuelt med spydet) til knapper og 2 huller til øjne og 1 til næse. Sæt peberkorn i hullerne og lille stykke gulerod til næsen… Til sidst klipper du det overskydende stykke grill spyd af.

De er gode både til madpakken og ser rigtig dekorativt ud på julefrokost bordet 🙂

 photo _007_zps234f3282.jpg

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.