Klar, parat jul – snack med vindruer

 photo _009_zps36573c80.jpgI aften får vi gæster til spisning og lidt julehygge, så jeg ville lige lave lidt snacks til os og det blev til disse skønne druer med hvidchokolade og nødder, de smager så dejligt og er ikke så slemme som så meget andet sukkerholdig juleguf.

I får opskriften her til ca. 40 stk:

Ingredienser: 40 store vasket og tørret druer, 100 gram hvid chokolade (jeg har brugt Hvid chokolade fra Odense) nødder hakkede ca. 100 gram, jeg har både lavet med hasselnød, usaltet pistace og mandler.

Fremgangsmåde: Smelt chokoladen imens du sætter tandstikker i druerne. Når chokoladen er helt smeltet og fin dypper du halvdelen af druen i chokoladen og vender med det samme druen i nødder sådan fortsætter du med dem alle, Lad dem tørre på bagepapir… Når du har lavet dem alle kan du sætte dem på et fad og i køleskabet til de skal spises.  Både børn og voksne er meget glade for dem..

Jeg kommer med flere sundere jule guf sager på bloggen de næste par dage – og så vil jeg nu smutte ud og få handlet ind til juleferien, håber ikke det der sker i videoen nedenfor sker for mig, for så ville jeg nok blive rimeligt pinlig… Den er alt for sjov.  Da jeg bor lige over for en Superbrugsen kunne det jo ske for mig. Det er en julespøg med 4 levende rensdyr, en halv kane og et skjult kamerahold. ?Ofrene? ved intet på forhånd! Se den og i får med garanti et smil på læben og lidt ekstra julehumør <3

hav en skøn dag fortsat alle sammen…

 

 photo _013_zps0c5cc813.jpg

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.