Grønne madpakker

004Mine børn har igennem de seneste meget varme uger, nægtet alt hvad der minder om rugbrødsmadder og i det hele taget bare alt med pålæg. Fordi det selvom der er køleskabe på skolen, bare slet ikke er tiltalende at spise i den varme.

Så i disse dage består madpakkerne af masser af blandet grønt ofte som gnavegrønt og så med en grov gnavebolle til som fx disse. Det bliver altid spist og børnene er max glade for det.  Andre dage så laver jeg blandede salater og giver en lille bøtte med dressing i med, det er faktisk også noget nemmere at lige jonglerer sådan en madpakke end hvad som helst andet, så det er vist en win win for alle parter.

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.