Frugt & Grønt pålæg

_061Dette er faktisk vores aftensmad fra forleden, hvor vi landede sent hjemme og ikke orkede for lang tid i køkkenet, men det kunne lige så vel have været til en madpakke. Der findes utrolig meget forskelligt pålæg, men i kender det sikkert man køber altid det samme og det samme, fordi vi ved præcis hvad det er børnene vil have og de med garanti får spist.

Så det er lidt at skulle bryde ud af vanen at bruge de mange andre alternativer vi har lige omkring os. Jeg selv elsker grøntsags pålæg og en jordbær mad er altså heller ikke af vejen nu der er kommet danske bær.  Min yngste på 4 udbryder altid et “uuuuuuhm det ser lækkert ud” når jeg giver ham denne type madder fordi det jo ser ret festligt ud?!

Under det grønne og jordbærene har jeg smurt et tyndt lag naturel smøreost så sidder det grønne både fast og får lidt kontrast i smagen. Hvis i bruger det til madpakken, så skal i give de grønne og røde skiver med i en lille bøtte ved siden af ellers når de at blive bløde. Så der er det vigtigt at børnene lige bliver instrueret hjemmefra hvis ikke de er vant med den type madder. Hos os har det altid gået nemt på denne måde, så er sikker på i også vil opleve det som en succes.

Der er også en tun mousse mad på tallerkenen og det er faktisk bare tun der lige hurtigt er rørt op med den rest af ramsløgs dressing vi havde fra i går (i kan finde opskriften HER) det smager super godt. Kan også laves som en rugbrøds sandwich med lidt salat som nedenfor…_038

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.