Ramsløgs Dip/dressing til grønt

_042 _046Vi har en klar favorit når det kommer til dip til de grønne snacks og favoritten er også vores foretrukne dressing til salaten. Den tager få minutter at lave og behøver ikke trække mange minutter før den har fuld smag.

Til 2 dl cremefraiche bruger du 6-7 ramsløg og 2 gode skiver citron.

Ramsløgene hakkes meget fint, jo finere jo mere smag giver de. Blander ramsløgene i creme fraich og presser citronen i. Rører sammen og smager til med en smule salt. Lad det fx trække i køleskabet i 5-10 minutter og så er den serverings klar.

Hvis fx dippen/dressingen skal med i madpakken anbefaler jeg at man kun bruger 4-5 ramsløg til samme mængde creme fraiche fordi den i trækketiden får mere og mere smag 🙂

Del dette

Leave a comment

  1. Prøv med creme f. 18 eller, endnu bedre, 38%, ingen bliver ordentligt mætte (eller glade) af pivsur 5%. Vigtigt at både børn og voksne får noget FEDT, gerne mellem 60-75% af måltidet.

    • Der er vist ingen der anbefaler denne type fedtstof som god næring da det jo er mættede fedtsyre, men ja vi skal have masser af fedt for at holde blandt andet hjernen i gang men da vælger vi nu altså de flerumættede fedtsyre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.