Pasta med pesto, grønt og kylling

_018Min teenage datter og jeg var de eneste til aftensmaden i dag, så vi blev enige om at slå aftensmaden og madpakken til imorgen sammen. Så det blev til en lækker gang pasta vendt i pesto med grønt og kylling. Pastasalater i alle afskygninger er suverænt til madpakken med lige det fyld man godt kan lide.

Til 4 portioner skal du bruge følgende:

250 gram kogt pasta – 3 spsk. grøn pesto – 1 lille let kogt broccoli – 2 store stykker stegt (eller kogt) kylling bryst filet – 1 lille rødløg – 1 gul peber og en lille håndfuld ristede pinjekerner.

Rør pesto sammen med pastaen og skær det grønne og kyllingen i mindre stykker, anret pasta med det grønne og kyllingen og drys pinjekernerne over.. Vi lavede den nemme løsning og fyldte i madkasserne samtidigt med vi anrettede aftensmaden. Server evt. med groft brød til. pasta salat til madpakken

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.