Julehilsen

CollageSå blev det allerede den 23. december. Tiden er fløjet afsted med topfart de seneste par måneder. Jeg har umuligt kunne følge med. Så her i sidste øjeblik forsøger vi at indhente julebagningen. Inden jeg imorgen skal tilbringe det meste af dagen i køkkenet og trylle en dejlig julemiddag frem til familien.

Jeg har været meget stille på bloggen den sidste tid, det beklager jeg meget, men sygdom, en operation og en masse bøvl derefter har simpelthen taget al min tid. Men jeg lover at tage revanche på den anden side af nytår, med masser af nye ideer til de sunde madpakker.

Nu vil jeg ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår

med et stort tak for året der er gået.

<3

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.