Friske Limonader

_limonade1 Vand, vi skal drikke masser af vand. Men jeg glemmer det. Jeg tror ikke jeg er den eneste ?! 🙂 De sidste par uger, har jeg taget kampen op (et nytårsforsæt ud af flere). At jeg skal blive bedre til at drikke vand. Egentlig er det jo ret simpelt, man tænder bare for vandhanen og tager et glas. Men det er altså svært, for der er så meget andet at drikke som er meget sjovere. 

Hver aften har jeg nu de sidste par uger, lavet 3-5 flasker vand af 750 ml som denne, med mange forskellige ting i. Tænker at jeg vil dele ideerne / opskrifterne med jer. Det er så simpelt som det kan være, men nogen gange er det altså bare det der skal til. _limonade2

_limonade4Min agurk limonade vand laver jeg sådan:

1/2 agurk skåret i skiver og halveret – 1 saftig klementin i skiver (det kan også være appelsin eller citron) Tager hvad jeg har hjemme. Kom det i en flaske og fyld op med vand. Sæt den på køl i minimum 6 timer. Så har vandet fået en god smag, uden at være hverken for meget eller for lidt.

Flaskerne med limonade vand kan sagtens holde sig i flere dage på køl. Faktisk er jeg blevet helt fan af at drikke vand, siden jeg begyndte på dette. Så hermed tip givet videre, til en nem måde at få drukket mere vand på :-).

God søndag til jer 🙂
_limonade3

Del dette

Leave a comment

 1. Hej 🙂 ser lækkert ud med frugt og grønsager i flasken. Fylder du nyt vand på flasken, når du har drukket? For mig at se, så kommes der så meget frugt og grønsager i flasken, at der ikke er plads til ret meget vand.
  Almindeligvis kommer jeg en skive appelsin/citron i en karaffel og da er der plads til rigeligt vand.

  • Hej Ann

   Der er ca. 600 ml vand i flasken og hvis jeg drikker flasken inden for 1 døgn, så fylder jeg nyt vand på (op til flere gange), ved de flasker der har lagt i 2-3 døgn der fylder jeg ikke nyt på af hensyn til holdbarheden og at smagen er blevet trukket ud af det grønne / frugten 🙂

   Jeg har også ofte gjort det på “din måde” med få skiver frugt etc. men for mig handler det mere om synet og smagen at den er ret nødvendig for at jeg får drukket det vand jeg bør. Med tiden kan jeg måske (forhåbentlig) skære ned på smagsgiverne 🙂

 2. Friske bær smager faktisk også rigtig lækkert i, også med en mynte stilk. Det er jeg helt pjattet med os 🙂

  • Det gør det nemlig, der er super mange gode ting at tilføje til vandet 🙂

 3. Og for gudskyld sørg for at brug økologisk når man skal bruge det på den her måde, især citrus frugter som er særdeles hardcore sprøjtet. Pesticide forgiftning er nederen – taler af personlig erfaring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.