Dagens salat #2

_01Dagen i dag har været helt nede på jorden, vi har gearet ned efter en travl uge og lavet absolut ingenting. Skønt, skulle jeg hilse og sige. Jeg elsker de her dage hvor der ikke er nogen planer og vi bare kan gøre lige hvad der falder os ind.

Til aften fik vi en helt low-key gryderet med kylling og ris til. Salaten dertil var denne.

Med 1 bakke blandet grøn salat, 1 peberfrugt skåret i tynde skiver, 1 halv rød grape i tern, 1 håndfuld feta i tern og lidt groft hakket cashew nødder. Til sidst en spsk. citronsaft til at vende det hele i.

Jeg laver altid rigeligt af salaterne, da der så er til frokost / madpakke dagen efter, på den måde er der altid en nem ret til madpakken, uden det kræver det store og så er det bare lidt nemmere at huske det sundeste.

Håber i får en dejlig aften 🙂

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.