Pizzasnegle

13239030_10153858543858800_4636218333875971629_nsprode-pizza-snegle-til-madpakken1

I aftes fik vi kødsovs og spaghetti en af børnenes favoritter uden tvivl, der var kun en lille bitte rest tilbage så i stedet for at lade det gå til spilde blev der lavet pizzasnegle med resterne. Nemt og en god snack til madpakken…

Til ca. 20 små snegle / 15 store skal du bruge følgende:

25 gram gær – 500 gram mel (jeg har brugt halvt grahamsmel og halvt hvedemel) – 1 tsk salt – 3 dl lunt vand og 4 spsk olie. Ca. 250 gram kødsovs  (eller skinke i strimler og tomatsovs) + reven ost i den mængde du er til.

sprode-pizza-snegle-til-madpakken0Sådan gør du:

Rør gæren ud i det lune vand og bland derefter salt og olie i og tilføj melet løbende til din dej er let og smidig – husk at ælt den godt. Lad dejen hæve fx imens i laver aftensmaden og spiser…1-2 timer

Rul dejen ud til en stor 4-kant ca. 1/2 cm’s tykkelse og smør kød sovs ud derpå og put reven ost over. Rul sammen til en roulade og skær ud i passende stykker.. Sæt dem på bageplade med bagepapir og lade dem efterhæve i en halv time… De bages i forvarmet ovn ved 200 grader (varmluft)  i ca. 12-14 minutter.

Lige inden du sætter dem i ovnen, kan du tilføje mere ost på toppen, hvis du gerne vil have dem lidt ekstra sprøde.

De er velegnet til madpakken og til at fryse ned.

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.