Kikærtepostej med peberfrugt

_027Kikærtepostej – Perfekt til madpakkerne

Kikærter kan bruges til helt utroligt mange ting, den mest kendte er nok Humus. Men det kan laves på så mange forskellige måder og også som en lidt blødere postej til rugbrødsmadder og sandwich. Det er udover en meget smagfuld spise også en meget sund og billig spise som du bare ikke må gå glip af ..

I dag har jeg således lavet denne rugbrøds sandwich og spist det til min egen frokost.. I børnenes madpakker bruger jeg den som helt almindelig pålæg.. eller som dip til grønt._021Sådan laver du kikærtepostej

Tag 150 gram kikærter og sæt dem i rigeligt vand i ca. 12 timer. Skift vandet og kog dem i 1,5 – 2 timer, hæld vandet fra.   Skær ca. 100 gram peberfrugt i små tern og det samme med 2 fed hvidløg. Bland det hele sammen og tilsæt 1-1,5 dl vand alt efter hvor blød du ønsker den.. Blend det hele til en ensartet masse og smag til med salt og peber og evt. citron..

Du kan også tage kikærter fra dåse, som er klar til brug, her skal du blot bruge mindre vand og blende i meget kort tid, for at opnå samme konsistens. Smagen er dog bedre ved at lave det hele fra bunden af, men for at prøve det af, hvis du er i tvivl om familien kan lide det, kan du sagtens gøre det med kikærter på dåse.
_028

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.