Cremet og lækker appelsinsmoothie is

16934222_1284626394917408_404957035_n

Smoothie is er super nemt at lave, det bliver lidt hen af sorbet. Men mere cremet i konsistens. Når vi har bananer der er ved at overmodnes, så tager jeg skrællen af, skærer dem i skiver og kommer i fryseren. De bruges så til smoothies / (is).

Til 2 portioner smoothie is

1,5 frossen bananer i tern

1 frossen æble i tern

1 stor frisk skrællet appelsin

evt. vanilje sukker

Kom æble og banan i en skål og lad stå 8-10 min, skræl imens en stor appelsin og skær den i mindre stykker og kom i skålen. Brug en stavblender og blend til du syntes den rette konsistens er der. Smag evt. til med vaniljesukker.

Så nemt og dejligt et alternativ til flødeisen. 🙂

 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.