Sunde Madpakker som bog udkommer 31.07.2017

19458089_10155020682773800_639782255_nEndeligt kan jeg løfte sløret for hvad jeg har arbejdet på siden august sidste år. En bog med titlen Sunde madpakker – spækket med 50 gode opskrifter og ligeså mange tips og ideer til andre måder at bruge tingene på. Den udkommer fra forlaget Lindhart og Ringhof  31.07.2017 og kan købes i boghandlere landet over. Bogen kan allerede nu forudbestilles lige her.  Opskrifterne er enkle, og indeholder produkter i sikkert allerede har i skabene, alle kan være med både børn og voksne. Så bogen afspejler rigtig meget det bloggen står for, nemlig hurtige og lækre madpakker alle vil spise.

Det har været en både god og til tider (god) udfordrende oplevelse at lave sådan en bog, men heldigvis har jeg været i trygge hænder hos min gode redaktør Jeanette Holm fra forlaget. Alle billeder til bogen er taget af dygtige Line Falck og alt det grafiske står Lene Perez bag. I løbet af kommende uge, vil bloggen også få et nyt logo, æblet fra bogen, det har Lene Perez været så sød også at lave til mig.  Så der har været flere hænder inde over, jeg har primært sørget for opskrifterne og at lave maden til billederne, så jeg glæder mig rigtig meget nu, til at sidde med bogen i hænderne og nyde at vi nåede i mål. Det er lidt som at få sig en lille ny baby, spændingen i ved 😉

Måske vi ses i en boghandler nær jer i løbet af sensommeren, jeg er hvert fald allerede booket til lidt forskellige events rundt om i landet august/september.

Glæder mig til at høre hvad i syntes om bogen <3

 

 

 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.