Easy dinner: Salat med laks + Spørgetime på mandag

Salat med laks - opskrift med laksSom jeg afslørede forleden, så er Laks min ultimative livret. Salat med laks, kan næsten ikke overgås af noget andet. Jeg kan virkelig ikke beskrive hvad det er. Jeg syntes bare alt er godt ved laks, særligt røget laks og stegt laks. Laks spiser jeg mindst 3-4 gange om ugen, men på meget forskelligvis, så mine børn får det fx sjældent, mere end en gang om ugen. Det er min last og ikke deres ;).

Jeg har tidligere delt en opskrift a la denne salat med laks. med jer – så opskriften/ideen finder i her

Derimod vil jeg idag fortælle at jeg fra mandag i næste uge vil lave spørgetime – her på bloggen. Det kommer til at fungere på den måde, at jeg mellem kl. 20-21 vil sidde online her på sitet – således at i kan stille mig spørgsmål til opskrifterne her på bloggen og forvente at få svar nogenlunde med det samme. Eller andre spørgsmål relateret til kost og madpakker. Ligesom i er velkomne til at komme med ønsker og lignende til opskrifter i mangler.

Det bliver en test den første gang, således jeg kan finde ud af om det er måden at gøre det på, eller om jeg evt. skal forsøge mig med at sende live fra fx bloggens facebook side og i så der kan stille spørgsmålene, det skal jeg lige gennemtænke. Men altså i første omgang bliver det på mandag mellem 20-21 her på bloggen. Jeg udgiver et indlæg kl. 19:55 på mandag, hvor i kan begynde stille jeres spørgsmål. Jeg skal nok minde jer om det, i ugens løb.

Så det er bare frem med alle de spørgsmål relateret til maden/ opskrifterne i sidder inde med, så skal jeg svare så godt jeg kan.

Håber i får en dejlig tirsdag, min dag skal gå med ikke at overskride deadlines, så jeg har travlt 😉

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.