En nem madpakke & opskrift på butternut salat

2Butternut squash kan købes overalt lige nu, men hvad kan man egentlig bruge den til?! Fx denne helt igennem fantastiske simple salat (opskrift nedenfor). Salaten passer til stort set alle slags kød og er også god alene, eller fx blandet med små stykker kylling som en måltidssalat med lidt groft brød til. opskrift

Opskrift:

Skær butternut i tynde skiver (0,5 cm), kom dem på bagepapir, pensel med olie. Drys lidt salt og peber på. Ind i ovnen ved 200 grader i ca 15 minutter. Lad dem afkøle og skær ud i mindre stykker. Bland med frisk babyspinat og fetaost.

3Her er resten af salaten kommet i en lille bøtte og i madkassen sammen med andre rester fra aftensmaden, kartoffel og medister. En stykke rugbrød bare med smør, en sandwich med pålæg og agurk. Æbler og kiwi og en muslibar.

Så blev det ellers fredag igen… og jeg har planer om masser af bagning af brød så jeg kan udvikle et par nye sprøde brødopskrifter til jer <3

Kan i have en rigtig dejlig weekend.

 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.