Pizzasnegle

13239030_10153858543858800_4636218333875971629_nsprode-pizza-snegle-til-madpakken1

I aftes fik vi kødsovs og spaghetti en af børnenes favoritter uden tvivl, der var kun en lille bitte rest tilbage så i stedet for at lade det gå til spilde blev der lavet pizzasnegle med resterne. Nemt og en god snack til madpakken…

Til ca. 20 små snegle / 15 store skal du bruge følgende:

25 gram gær – 500 gram mel (jeg har brugt halvt grahamsmel og halvt hvedemel) – 1 tsk salt – 3 dl lunt vand og 4 spsk olie. Ca. 250 gram kødsovs  (eller skinke i strimler og tomatsovs) + reven ost i den mængde du er til.

sprode-pizza-snegle-til-madpakken0Sådan gør du:

Rør gæren ud i det lune vand og bland derefter salt og olie i og tilføj melet løbende til din dej er let og smidig – husk at ælt den godt. Lad dejen hæve fx imens i laver aftensmaden og spiser…1-2 timer

Rul dejen ud til en stor 4-kant ca. 1/2 cm’s tykkelse og smør kød sovs ud derpå og put reven ost over. Rul sammen til en roulade og skær ud i passende stykker.. Sæt dem på bageplade med bagepapir og lade dem efterhæve i en halv time… De bages i forvarmet ovn ved 200 grader (varmluft)  i ca. 12-14 minutter.

Lige inden du sætter dem i ovnen, kan du tilføje mere ost på toppen, hvis du gerne vil have dem lidt ekstra sprøde.

De er velegnet til madpakken og til at fryse ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *