Sommersalat + Dressing – Perfekt til grill

1sommersalat
Denne simple og lækre sommersalat er god til grill – ligesom dressingen passer perfekt til denne type salat og mange andre. Opskrifterne står på billedet. Granatæblekerner er stadig en forholdsvis ny frugt i det danske køkken, kernerne er rig på blandt andet magnesium og Calcium – så de er gode at spise mange af. De kan dog godt være ganske udfordrende at få ud af æblet, men man lærer det efterhånden. Ellers kan man i de fleste større supermarkeder købe dem, lige klar til brug i grøntsags afdelingens kølemontre, det er oftest den løsning jeg vælger ;). Kernerne tilføjer lidt knas og smager super i de fleste salater, på morgengrøden, på yoghurt og en masse andet.

Tomberrys som er i salaten er micro tomater – de har en let sød smag, men du kan altså sagtens bruge helt almindelige cherrytomater i stedet.

Find flere opskrifter på salater lige HER og husk at salat rester ALTID er en god ide i madkassen til både børn og voksne.

 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.